Stalling van uw kostbare bezit

Tijdens de winter op schip droog en veilig op de kant? Newpoint Moverbo biedt u deze mogelijkheid in de vorm van binnenstalling en buitenstalling. In de 1.000m² verwarmde binnenstalling bent u gegarandeerd dat uw schip de hele winter veilig, droog en gegarandeerd vorstvrij in de winterstalling staat. Ook het stallen van bijvoorbeeld uw mast is mogelijk. Ook dit kan weer binnen en buiten.

Op het buitenterrein van wederom 1.000m² staat u schip perfect gestald voor de winter. Met diverse elektra punten, water tap punt en een goede toegang tot het schip heeft u de uitstekende mogelijkheid om het schip weer in perfecte staat te krijgen voor het nieuwe seizoen.

De schepen staan allemaal op het terrein van Jachtcentrum Dintelmond op het met camara’s beveilgde en afgesloten terrein. ‘s nachts is hier de toegangspoort gesloten waar u als stallingshouder een toegangscode zal krijgen.

Newpoint Moverbo is uw perfecte partners om het gehele “winter-trajact” bij u uit handen te nemen. Complete ontzorging. Newpoint Moverbo zal alle werkzaamheden uitvoeren en/of voor u coördineren zodat u tijdens de winter hier geen omkijken naar heeft.

Voor verder vragen kunt u altijd contact met ons op nemen.

Winterklussen

Heeft u zaken die u graag ingebouwd zou willen hebben? Of toch eindelijk die grote klus aan pakken? Dan is de winterperiode de perfecte tijd. Newpoint Moverbo heeft alles kennis en expertise om alle voorkomende werkzaamheden aan uw schip te verzorgen. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

– Winter klaarmaken motor- en watersysteem
– Aftuigen zeilen, optuigen zeilen
– Drogen van zeilen en droog opbergen in verwarmde ruimte
– Inbouw diverse apparatuur. Kachels, electronica etc etc
– Montage Top-Dek
– Lak behandeling
– Schade reparatie
– Wassen van zeilen, sprayhood en/of zeilhuiken
– Aanbrengen nieuwe laag anti-fouling

Contact Formulier

15 + 4 =

NEWPOINT • MOVERBO

Markweg Zuid 1-4  |  4794 SN Heijningen  | info@newpointmoverbo.nl  |  +31 (0) 167 522 393