Anti-fouling

Zo goed als elk onderwaterschip wordt voorzien van een van de vele soorten antifouling. Newpoint Moverbo heeft een jarenlange ervaring in de behandeling van onderwaterschepen. Bij grote en kleine problemen wordt ons advies gewaardeerd  door eigenaren van schepen, ook door de expertise wereld. Door onze kennis en kunde inzake verwerking en levering van de diverse antifoulings leveren we een bijdrage aan uw vaarplezier.

Coppercoat

Coppercoat, onderwatersysteem voor alle seizoenen, alle wateren

Wat is Coppercoat …

Coppercoat is een zeer sterk op epoxy en koperpoeders gebaseerd onderwatersysteem met een grootse aangroeiwerende factor.  Coppercoat functioneert daarmee als een antifouling. Vele duizenden booteigenaren liften jaarlijks hun schip voor het aanbrengen van antifouling. Coppercoat maakt een einde aan dit kostbaar en tijdrovend werk. Deze harde met koperpoeders gevulde epoxy laag beschermd inmiddels meer dan 50.000 schepen wereldwijd, met een enkelvoudige behandeling zorgt het voor een hoogwaardige bescherming voor een decennium of langer. Coppercoat is geschikt voor kunstoffen, staal, aluminium, hout.

Coppercoat is een uitgebalanceerde samenstelling van producten die zijn kwaliteiten heeft bewezen. Niet voor niets heeft het een Internationale onderscheiding gekregen tijdens The Shanghai  International Boatshow.

Kijk voor de testen in verschillende vooraanstaande watersportbladen op www.coppercoat.com

NEWPOINT • MOVERBO

Markweg Zuid 1-4  |  4794 SN Heijningen  | info@newpointmoverbo.nl  |  +31 (0) 167 522 393