Repareren is oplossen

Naast hoogwaardige osmosebehandeling heeft Newpoint Moverbo ook een reputatie op het gebied van hoogwaardige schadeoplossingen.

Newpoint Moverbo werkt daarbij met de allerbeste epoxy- en andere 2-componenten-materialen. Wij kiezen te allen tijde voor de meest sterke en constructieve oplossing. De snelle en zwakke oplossing van plamuur is bij Newpoint Moverbo geen optie.

Inmiddels hebben we talloze reparaties uitgevoerd. Van een subtiele lakschade tot de grotere aanvaringsschade met ingewikkelde reparaties tot gevolg.
Door veel ervaring en optimale technische knowhow heeft Moverbo altijd de oplossing in huis bij problemen van constructieve én cosmetische aard.

Goed advies, duidelijke taal

Naast het reparaties, verzorgt Moverbo de begeleiding naar de verzekeringsmaatschappij en de expert. Met duidelijke taal, heldere rapporteringen en geen vragen achteraf. Onze visie is: duidelijke afspraken maken én nakomen! Eerlijk is eerlijk..

De schade en de voortgang van de reparaties worden op foto vastgelegd en op CD aangeboden aan de opdrachtgever.
Zowel de expert als de verzekeringsmaatschappij stellen dit hooglijk op prijs.

Met succes afgeleverd!

Al vele projecten zijn de afgelopen jaren opgeleverd aan de diverse klanten. Complete make-overs, spot repairs of schade reparaties verlieten na de behandeling weer blinkend de spuithal. Bekijk hier onder enkele van onze projecten. Voor meer informatie kun u natuurlijk direct contact met ons op nemen.

ROERBLAD SCHADE

SCHADE ROMP

Contact Formulier

6 + 5 =

NEWPOINT • MOVERBO

Markweg Zuid 1-4  |  4794 SN Heijningen  | info@newpointmoverbo.nl  |  +31 (0) 167 522 393